Cand sa apelati la MEDIERE ?

mediere cand campinaCand sunteti implicat intr-un conflict, intr-o disputa, intr-o situatie care cere rezolvare sau care altfel ar putea ajunge in instanta, puteti apela la un Mediator.

Medierea se adreseaza unui spectru larg de conflicte (o lista mai detaliata gasiti mai jos). Practic tehnicile de mediere sunt aplicabile aproape tuturor conflictelor.

O serie de conflicte ce ajung in instanta sunt directionate de aceasta catre mediatori pentru informarea - obligatorie ! - asupra acestei metode alternative de rezolvare.

Aceasta etapa este GRATUITA, consta in expunerea de informatii despre mediere si avantajejele pe care vi le ofera si se finalizeaza cu un document ce atesta ca ati aflat si ati inteles ca aveti si optiunea medierii.

Medierea poate avea loc atât înainte de declansarea unui proces în instanta cât si dupa ce procesul a fost declansat, caz in care procesul este suspendat pe perioada medierii iar incheierea unui acord intre parti si prezentarea acordului in instanta incheie conflictul.

Cateva domenii in care Medierea te poate ajuta:

Conflicte familiale : divorț, partaj, încredințare minori, stabilirea domiciliului copiilor, programului de vizite, contribuția la întreținerea copiilor, contracte prenupțiale ...

Conflicte civile : revendicare, succesiuni, partaje, evacuare, obligații, accidente rutiere, drepturil de propietate, pretenții, grănițuire ...

Conflicte comerciale : între companii, furnizori și clienți, protecția consumatorului, drepturi bănești, proprietate intelectuală, drepturi și obligații contractuale, încheierea, derularea, interpretarea și rezilierea contractelor,  litigii între asociați/administratori, comerț electronic, etc

Conflicte in domeniul PENAL - detalii aici  - cauze penale care privesc infractiuni pentru care, potrivit legii, retragerea plangerii prealabile sau impacarea partilor inlatura raspunderea penala.

Conflicte : de muncă, in domeniul financiar-bancar (cu banci, leasing, asigurari), in domeniul medical sau educatie,

.s.a.m.d. 

Imagini

Servicii de Mediere

  • litigii comerciale, somatii plata, nerespectare contract 
  • mediere familiala: divort, partaj, incredintare minori
  • civile: Grantuire, Revendicare, Pretentii, Evacuare, Partaje, mosteniri.
  • litigii de munca: conflicte intre angajati sau intre angajati si angajatori, Drepturi banesti, imputatie, desfacerea contractului de munca
  • penal - plangeri prealabile
  • medical - disputa pacient-medic
  • financiar-bancar: probleme contractele de credit, leasing, ipotecare, etc-
  • protectia consumatorului
    • si, practic, in orice domeniu in care se manifesta un conflict

Contact 

Birou Mediator Munteanu Dorin

Serviciile noastre sunt disponibile in PRAHOVA Ploiesti - Campina - Sinaia

Telefon:         0756-380.333

Adresa:           Breaza, str, Jupan Neagoe Draghicescul nr. 6,

Campina, str. 1 Decembrie 1918 nr.19, Bl. R59, ap.28

Ploiesti

Fix (UPC):        0344-105.047

E-mail:              dorinm2u@yahoo.com

                           mediere@mediator1.ro

Tags : mediator ploiesti campina sinaia pret mediere tarif