Prima pagina - Mediator 1.ro

La Sinaia, un eveniment cu scopul formarii in mediere -  Mentor Mediare

In intervalul 29 august -1 septembrie 2013, la Hotel Rina din Sinaia, Asociatia Profesionala Centrul de Mediere Ploiesti in parteneriat cu Uniunea Centrelor de Mediere din Romania si Scoala de Formare in Mediere Mugur Mitroi, a organizat evenimentul profesional numit “MENTOR MEDIARE”.

mediere sinaia

“MENTOR MEDIARE” a avut loc cu prilejul aniversarii a 10 ani de mediere in Romania, cu motto-ul latin "Experientia docet"– Experienta este cel mai bun profesor, si a fost conceput ca un eveniment in cadrul caruia mediatorii cu experienta impartasesc din experienta lor.

Evenimentul “MENTOR MEDIARE” s-a desfasurat in doua etape. Primele doua zile s-au desfasurat cursuri de formare profesionala continua a mediatorilor inscrisi, cursuri gratuite sustinute de formatori cu experienta de la Scoala de Formare in Mediere FMMM si Centrul de Mediere Craiova. In paralel cu derularea cursurilor de formare continua au fost organizate discutii tematice, pe subiecte practice de actualitate pentru mediatori.
Partea a doua a evenimentului, respectiv ziua de 31 august 2013, a fost dedicata workshop-ului intitulat „Medierea de la concept la concret”, in care s-au abordat si dezbatut alte teme de interes din domeniul medierii.

La lucrarile workshop-ului  „Medierea de la concept la concret” au participat si reprezentanti instantelor din judetul Prahova, din Ploiesti, si din tara.

Se apreciaza ca evenimentul “MENTOR MEDIARE”, primul de acest fel din Romania, a contribuit la cresterea profesionalismului mediatorilor participanti, deziderat necesar atat pentru justitiabilii care vor alege sa-si solutioneze conflictele prin mediere, cat si pentru corpul profesional al mediatorilor din Romania si implicit din Prahova - Ploiesti, Campina, Sinaia.

Contact : Birou Mediator Munteanu Dorin 

Serviciile noastre de mediere sunt disponibile in PRAHOVA Ploiesti, Campina, Sinaia, Breaza.

Telefon:         0756-380.333

Adrese:           Breaza, str, Jupan Neagoe Draghicescul nr. 6,

                          Campina, str. 1 Decembrie 1918 nr.19, Bl. R59, ap.28

                           Ploiesti

Fix (UPC):        0344-105.047

E-mail:              dorinm2u@yahoo.com        /            mediere@mediator1.ro

https://www.facebook.com/mediator.ploiesti.3