Prima pagina - Mediator 1.ro
Uniunea Centrelor de Mediere din Romania are o noua conducere pentru urmatorii 2 ani

centru mediere ploiestiLa Sinaia a avut loc in perioada 17-19 mai 2013 Congresul al VII-lea al Uniunii Centrelor de Mediere din Romania (U.C.M.R.) – federatia nationala infiintata in 2005, care reuneste asociatii profesionale ale mediatorilor din toata tara.

Congresul s-a desfasurat sub titulatura <10 ani de mediere>, si a conturat noul avant al profesiei de mediator in tara noastra.
La Congres au participat circa 120 de mediatori reprezentanti ai asociatiilor din Romania.
In timpul acestui deosebit eveniment, Uniunea si-a ales organele de conducere pentru urmatorii 2 ani. Dl. Mugur Bogdan Mitroi a fost reconfirmat in functia de presedinte. Biroul Executiv va fi alcatuit din prim-vicepresedinte dl. Dorin Valeriu Badulescu si vicepresedintii dna Gabriela Ichim, dna Marina Ioana Alexandru, dna Valentina Popescu, dna Anda Pausan, dna Anamaria Tuluc, dl. Lucian Marian Enache, dl. Valentin Trifescu, dl. Stef Nicolae Stefan, dl. Marin Padeanu. Functia de secretar general va fi detinuta de dna Rodica Cociu-Anghel.

Printre obiectivele noii echipe de conducere a U.C.M.R. se afla continuarea preocuparilor pentru activitatile care sa consolideze statutul stabil al profesiei de mediator in societatea
romaneasca ca o functie sociala esentiala, promovarea medierii, precum si continuarea dezvoltarii colaborarilor international cu organisme si organizatii din domeniul ADR din Europa si din SUA, astfel incat federatia sa ramana un standard de calitate, performanta si profesionalism in domeniul medierii.

Extras din comunicatul de presa al Uniunii Centrelor de Mediere din Romania

Contact : Birou Mediator Munteanu Dorin 

Serviciile noastre de mediere sunt disponibile in PRAHOVA Ploiesti, Campina, Sinaia, Breaza.

Telefon:         0756-380.333

Adrese:           Breaza, str, Jupan Neagoe Draghicescul nr. 6,

                          Campina, str. 1 Decembrie 1918 nr.19, Bl. R59, ap.28

                           Ploiesti

Fix (UPC):        0344-105.047

E-mail:              dorinm2u@yahoo.com        /            mediere@mediator1.ro

https://www.facebook.com/mediator.ploiesti.3