Consiliul de Mediere - Conferinta Nationala a Mediatorilor

„Medierea - un bun national” - 28 noiembrie 2013

Consiliul de Mediere a organizat Conferinta Nationala a Mediatorilor, cu tema „Medierea - un bun national” in data de 28 noiembrie 2013.
Evenimentul a fost organizat în Bucuresti, la Hotelul Marshal Garden, situat în Calea Dorobantilor nr. 50B, Sector 1 sub conducerea domnului Dorin Valeriu Badulescu, Presedintele Consiliului de Mediere.

Cu aceasta ocazie Premierul Victor Ponta a adresat un mesaj comunitatii profesionala a mediatorilor
Astfel, Consilierul Prim Ministrului Victor Ponta, dl. Corneliu Visoianu,  a tinut un discurs in cadrul Conferintei Nationale a Mediatorilor.

Mesajul prim ministrului Victor Ponta la Conferinta Nationala a Mediatorilor:

"Onorata asistenta, pragi prieteni

Vreau sa va multumesc pentru invitatie si in acelasi timp sa imi exprim regretul ca nu am putut sa fiu astazi alaturi de dumneavoastra la Conferinta Nationala a Mediatorilor.
As fi dorit sa va transmit personal gandurile mele bune, aprecierea pe care v-o purt si felicitarile pentru activitatea pe care o depuneti.

Am considerat intotdeauna ca activitatea de mediere este importanta nu doar pentru ca ea contribuie la descongestionarea instantelor ci mai ales pentru ca are la baza o premiza extrem de utila pentru societatea noastra, cea a dialogului si a consensului.
Este mult mai bine pentru toate partile implicate intr-un diferend, inclusiv pentru stat si pentru noi ca societate, ca neintelegerile sa nu degenereze, sa fie gestionate si dezamorsate de catre profesionisti.

Apreciez activitatea de mediator deorece ea face apel la o serie de valori in care cred foarte mult. Este vorba despre toleranta, responsabilitatea, empatie, solidaritate.
Societatea in care traim are nevoie astazi mai mult ca oricand de aceste valori, iar dumneavoastra sunteti unii dintre cei care le promovati. Pentru acest lucru va multumesc.

Vreau de asemenea sa va multumesc si pentru premiul pe care mi l-ati acordat la gala de acum doua saptamani.
El este in fapt premiul dumneavoastra, al tuturor mediatorilor, al domnului Badusescu in special, care depune necontenit eforturi pentru a promova activitatea si profesia de mediator.

Sunteti un corp profesional tanar, dar dinamic, perseverent si increzator in rolul pe care-l aveti in societate.
Nu intamplator ponderea conflictelor rezolvate prin procedura medierii a crescut constant in ultimii ani iar importanta profesiei dumneavoastra este recunoscuta atat de sistemul de justitie cat si de cetatenii care apeleaza la serviciile pe care le oferiti.

In final vreau sa va asigur ca voi ramane un sustinator al medierii si al valorilor pe care aceasta profesie se bazeaza.
Va urez mult succes in activitate si sper sa am cat de curand ocazia sa va felicit personal.

Va multumesc."


.  .

 1. fbgbcfbbggggg

mediator ploiesti campina sinaia breaza prahova biroumediator ploiesti campina sinaia breaza prahova biroumediator ploiesti campina sinaia breaza prahova birousss

Imagini

mediator ploiesti campina sinaia breaza prahova birou ploiesti mediator divort prahovaploiesti mediere mediator ploiesti prahova medierea divort procese divortdisputa tarif pret parti litigiu civil penal onorariu litigii conflicteinformare mediere consultanta mediator avocat sinaiaBirouri ploiesti campina Bucuresti breaza

Servicii de Mediere

 • litigii comerciale, somatii plata, nerespectare contract 
 • mediere familiala: divort, partaj, incredintare minori
 • civile: Grantuire, Revendicare, Pretentii, Evacuare, Partaje, mosteniri.
 • litigii de munca: conflicte intre angajati sau intre angajati si angajatori, Drepturi banesti, imputatie, desfacerea contractului de munca
 • penal - plangeri prealabile
 • medical - disputa pacient-medic
 • financiar-bancar: probleme contractele de credit, leasing, ipotecare, etc-
 • protectia consumatorului
  • si, practic, in orice domeniu in care se manifesta un conflict

Contact Mediator 1

Birou Mediator Munteanu Dorin

Serviciile noastre sunt disponibile in PRAHOVA Ploiesti - Campina - Sinaia.

Telefon:         0756-380.333

Adresa:           Campina. str. 1 Decembrie 1918,

bl. R59, sc.B, et.1, ap.28

Breaza, str, Jupan Neagoe Draghicescul nr. 6, Prahova

Ploiesti

Fix (UPC):        0344-105.047

E-mail:              dorinm2u@yahoo.com

                           mediere@mediator1.ro

Tags : mediator ploiesti birou campina sinaia pret mediere tarif